Wat is mijn ervaring met Euroclix? (2024)

Laat jij geld liggen? - Euroclix review

Je zou toch gek zijn als jij geld laat liggen? Toch is de kans groot dat jij dit doet. Wanneer jij online boodschappen doet, kleren koopt voor je kinderen of speelgoed voor feestdagen dan laat je geld liggen als jij dat niet via Euroclix doet. Euroclix geeft jou namelijk punten voor elke online uitgave die je doet en daarmee verdien jij geld! Lees verder om te weten hoe jij ook geld kan verdienen met jouw online aankopen!

Wat is Euroclix?

Euroclix is een online spaarprogramma waarmee je clix kunt verdienen. Clix zijn punten waarbij elke clix ongeveer 10 tot 13 cent waard is. In dit artikel kun je lezen of Euroclix het waard is om aan deel te nemen en of Euroclix wel betrouwbaar is. Door verschillende activiteiten kun je clix, oftewel geld verdienen. Dit geld kan je vanaf 10 euro laten uitbetalen maar doorsparen loont. Bij 1000 clix krijg je €10 maar bij 100.000 clix kan je €2000 op je rekening laten storten. Eén clix is dus 1 tot 2 cent waard, afhankelijk van hoe lang jij doorspaart. Hoe je clix kunt verdienen lees je hieronder.

Hoe werkt Euroclix?

Euroclix werkt volgens het principe van affiliate marketing. Doordat zij jou doorverwijzen naar een website als bijvoorbeeld bol.com krijgen zij een commissie en jij deelt daarin mee door clix te ontvangen. In e-mails linken ze naar aanbiedingen van andere websites en doordat jij daarop klikt en dus mogelijk van die aanbieding gebruik maakt krijg jij ook daarvoor een vergoeding. Tevens werkt Euroclix samen met Panelclix waar je clix kunt verdienen door deel te nemen aan enquêtes. Bedrijven of instanties betalen hen hiervoor en hier krijg jij dus ook een vergoeding voor.

Hoe kun je clix verdienen?

Er zijn meer dan 9 verschillende manieren waarop jij clix en dus geld kunt verdienen.

1. Meld je aan.

Wanneer je gebruik maakt van deze link verdien je bij aanmelding al 150 clix wat neerkomt op €1,50 of, als je doorspaart, €3,-.

2. Panelclix

Panelclix voert marktonderzoek uit voor bedrijven en instanties. Wanneer jij deelneemt aan één van deze enquêtes krijg jij een vergoeding. Dit is vaak ergens tussen de 50 en 150 clix.

Lees ook: De beste websites voor online enquêtes.

3. Vul je profielkenmerken in.

Om in aanmerking te komen voor enquêtes en om Panelclix te helpen bepalen voor welke enquêtes jij in aanmerking komt willen ze graag gegevens over jou weten. Voor het invullen van al je profielgegevens verdien jij weer clix. Je mag deze gegevens herzien en aanpassen wanneer je wilt en als het langer dan een jaar geleden is dat je deze hebt aangepast verdien jij ook dan weer clix.

4. Openen van emails.

Wanneer jij toestemming geeft om marketing e-mails te ontvangen van Euroclix en deze ook opent ontvang jij (meestal) 1 clix per geopende email. Let wel op dat je ook daadwerkelijk klikt op de inhoud van de email om je clix te ontvangen. Hieronder zie je in het screenshot dat er bovenaan een zin staat waarin vermeldt wordt dat jij één clix verdient door naar de website van de aanbieder te gaan.

Wat is mijn ervaring met Euroclix? (2)

5. Download clix assistent.

Clix assistent is een extensie voor Chrome, Firefox en Edge (en binnenkort ook voor Safari). Deze kan je downloaden en installeren in je webbrowser. Wanneer jij vervolgens naar een webshop gaat die aangesloten is bij Euroclix verandert de kleur van de plugin van grijs naar oranje. Klik je vervolgens op de extensie en op de knop ‘Nu clix verdienen’ dan verdien jij clix bij je aankopen. De eerste keer dat jij clix assistent gebruikt ontvang je tevens 25 clix extra.

6. Online shoppen.

Ik noemde het al even maar wanneer jij online shopt bij aangesloten websites dan verdien jij clix voor je aankopen. Oftewel, jij krijgt geld terug op spullen die jij aanschaft. Dit verschilt per webshop en per website. Let wel op dat het soms weken kan duren voordat je clix bijgeschreven worden. Het voordeel van Euroclix is dat ze bij zeer veel websites zijn aangesloten zoals bol.com, thuisbezorgd, wehkamp en mediamarkt.

7. Loterij en kansspelen

Elke dag kan je een gratis lot activeren in de lotteryclix waarmee je wekelijks kans maakt om extra clix te winnen. Bij luckyclix mag jij één keer per maand 100 clix inruilen om 10 keer aan een hendel van de digitale gokmachine kunt trekken om kans te maken op extra clix. Bij sportclix kun je clix verdienen door mee te wedden naar uitslagen van voetbalwedstrijden en Formule-1 winnaars.

8. Nodig je vrienden uit.

Voor elke vriend die jij uitnodigt om ook deel te nemen aan Euroclix verdien jij direct 150 clix en hun krijgen ook 150 clix. Dit kan leuk oplopen als jij veel vrienden hebt die wel gebruik willen maken van jouw link.

9. Euroclix Mastercard

Met de Euroclix mastercard kan je online en offline aankopen doen. Bij elke €10 euro uitgegeven ontvang jij 2 clix. Deze creditcard is het eerste jaar geheel gratis maar daarna betaal je €15 per jaar. Wanneer je dit uitrekent moet je minstens €580 euro uitgeven met de kaart in een jaar om deze €15 euro weer terug te verdienen. (Let op: binnenkort, na december 2023, komen er waarschijnlijk wijzigingen in de voorwaarden van de Euroclix Mastercard. Houd de website in de gaten voor deze veranderingen.)

Mijn oordeel

Euroclix is zeker veilig om te gebruiken. De website bestaat al lang en werkt samen met bekende andere websites als bol.com, mediamarkt en Wehkamp. Wanneer jij genoeg clix hebt gespaard kan je deze zeer gemakkelijk en snel laten uitbetalen. Zelf heb ik al meerdere uitbetalingen aangevraagd en netjes uitbetaald gekregen.

k maak niet gebruik van alle onderdelen van Euroclix maar desondanks spaar ik gemiddeld tussen de 150-200 clix per maand. Dit is absoluut geen wereldbedrag maar ik doe er dan ook praktisch niets voor. Soms open ik e-mails of doe ik mee aan enquêtes maar de meeste van mijn clix verdien ik door aankopen te doen online. Aankopen die ik toch wel zou doen en waarvan ik nu dus een klein deel terug krijg.

Al met al zou ik Euroclix zeker wel aanraden al is het alleen maar om clix te verdienen op je online aankopen. Wanneer je grotere aankopen doet zoals een vakantie boeken of een verzekering afsluiten kan dit toch flink oplopen en dat is leuk. Want wie laat er nu geld liggen?

Ik ben benieuwd, gebruiken jullie Euroclix al en wat zijn jullie ervaringen?Voor meer tips en inspiratie over budgetteren, geld besparen en geld verdienen volg @geld101 op Instagram.

Wat is mijn ervaring met Euroclix? (3)

Wat is mijn ervaring met Euroclix? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 5333

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.